COMPANIE


Firma Kopos Kolin AS din Cehia prin reprezentanta ei din Romania, Kopos Electro SRL, ofera pentru specialisti din domeniul instalatiilor electrice, o linie completa de produse si servicii in domeniul materialelor pentru instalaţiilor electrice , cultivind o permanenta atenţie către nevoile specifice ale clienţilor: asistenta tehnica, consultanta tehnica si comerciala in proiecte complexe, stoc divers si adaptat cerinţelor pieţei. Produsele comercializate de Kopos Electro SRL sunt conforme cu normelor UE, insotite de certificate de calitate si conformitate.

Kopos Electro SRL are ca deziderat major sa devină partenerul preferat al distribuitorilor si antrepenorilor si este deschisa oricărei situaţii comerciale propusa de beneficiar : termene de plata negociabile, reduceri de preţ, termene de livrare adecvate, inclusiv livrarea de produse clientilor.

KOPOS ELECTRO SRL
B-dul. Timisoara Nr. 80B, ( incinta depozitelor Decomar SA )
Sector 6, Bucuresti
ROMANIA

Telefon: 021/ 444 33 79 / 80
Fax: 021/ 444 33 78
E-mail: office@kopos.roKOPOS ELECTRO SRL, B-dul. Timisoara 80B (incinta depozitelor Decomar SA), Sector 6, Bucuresti        office@koposelectro.ro

© 2017 KOPOS KOLÍN a.s., Jan Vrzáček